Upotreba boja u Feng Šui-u enterijera - andridea i bibijana3 Feng šui

slike

Dali su ove slike dobre?Koja je od njih bolja?I dve mi se svidzaju?

http://img59.imageshack.us/img59/6900/taraturcomzajdisonce.th.jpg

http://img109.imageshack.us/img109/722/zajdisoncevooktomvri.th.jpg

Pozicija

http://img853.imageshack.us/img853/3425/bibijanatlocrt.jpg

Bibijana,

ucrtala sma poziciju za sliku u kihinji. Sto se tice ove dve slike koje si postavila, zaista su lepe obe, ali druga slika ima dosta apstraktnih elemenata, pa ako poznajete rad umetnice i imate vise informacija o ovom delu koje vam licno odgovaraju asocijativno mozete i nju. Prva slika je konkretna i ne ostavlja previse dilema.

Dakle, ako za drugu sliku imate nedoumica necete pogresiti ako stavite samo prvu.

majra 

Site Admin

opis fontane

Na gornjem delu ima kugle kristalne koja se vrti kad potece voda.Voda se deli na dva slapova i pada nadole po nekoliko skale,gde vrti vodenicko trkalo.

slika fontane

http://img593.imageshack.us/img593/2250/fontana.jpg

plan stana

planhttp://img641.imageshack.us/img641/2076/img019wr.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pozicija fontane

Bibijana,

na tlocrtu sam oznacila plavom tackom poziciju fontane, ako je veran tlocrt onda koristite razmeru sa tlocrta da je odredite u prostoru, ili pak stanite u centar sobe i identifikujte severoistocni sektor u dnevnoj sobi.

http://img856.imageshack.us/img856/3425/bibijanatlocrt.jpg

Fontana, treba da ima svetlo i treba da stoji u visini najvise do 60cm, a najpozeljnije je da je negde oko visine kolena.

majra 

Site Admin

   bibijana3 pitanje

Kako da unapredim sektor zdravlja ,sta da postavim tu?Na tom je mestu sad jedna velika fotelja.Istovremeno to je i sektor blagostanja u dnevnu sobu??Sto da izmenim na to mesto ?

15.11.2011 14:06

Osmotrite prostor

Bibijan ono sto je generalno preporuka kada covek zeli da podrzi svoje zdravlje je da pobrine o orjentacijui uzglavlja kreveta, a shodno tvom Kua broju 8 zvezda Zemlja sevroistocni pravac je onaj koji bi bilo pozeljno izabrati prilikom pozicioniranja kreveta (uzglavlja).

Samo "srce doma, dakle centralna regija na povrsini celokupnog stana treba da je oslobodjena teskih predmeta, i najbolje je da ako je moguce ovde bude vise prazan no popunjen prostor. Dakle, oslobodite ga od teskih predmeta, i krupnijih komada namestaja, to ce zasigurno doneti jednan oseca rasterecenja i na fizickom planu.

Ovde mozete postaviti neku ciniju sa lepim vocem koje cete naravno i konzumirati, ali mislim da ste razumeli, dakle sve ovde treba da ukazuje na vasu teznju na zdravstvenom planu. Cak i slika na kojoj ste zadovoljni srecni, iz bilo kog perioda, kada ste bili zadovoljni i na ovom planu ovde izlozena ce slati jasne vibracije.

majra 

Site Admin

   bibijana3 pitanje

Draga Majra ,ovo je moje pitanje.U mestu blagostanja u dnevnu sobu postoji izvod,jedini u stanu za dimnjak (odzak).Htjeli bismo postaviti tu pec i grijati se na drva od iduce zime.Dosad smo imali TA pec ali je stajala do zidu koji ide pozadi vrata,ali struja je preskapa pa .Hvala ti na odgovor.

23.01.2012 18:40