Par snova, meni nejasnih Sanovnik forum

Cudan san..

Pozdrav svim clanovima foruma...Ovo je moj prvi post..Volela bi ako bi neko mogao da mi protumaci san...Krenula sam do majke kolima,ona zivi u susednom mestu 30 km...Kada sam trebala da krenem od nje i da udjem u auto meni je lice bilo izuzetno naduveno i kao da je imalo neke oziljke...Nakon toga je dosao dvospratni autobus po mene ali nisam usla u njega..

Lice

Tanja,

San je u vezi sa materijalnom situacijom.

Preuzećeš aktivnu ulogu i držati se svog puta. Ukazaće ti se iznenadna prilika za onim što zovu "veliki dobitak" ali ti je nećeš prihvatiti i to će biti dobra odluka.

Mislim da ideš dobrim putem. Malo poradi na samokontroli i biće sve u redu.

Čuvar snova 

Moderator

Moji čudni snovi

Moji čudni snovi #pas

U početku mi je sve nekako mutno. Sjećam se ceste i kružnih tokova kojih je bilo mnogo i jedan dio obitelji je bio samnom. Oko nas su bili neprijatelji i smislili smo plan. Trebali smo nekoga hrabrog da učini nešto, sve mi je tako maglovito no izbila je svađa i nitko nije htio riskirati svoj život za spasenje ostalih. Tada sam ja odlučila uzeti njihova "oružja" i pobjeći kući no ulaskom u kući shvatila sam da mi je puno naručje štenića, kao da je svatko od njih imao svoga. Tako sam ušla u kuću i ostatku obitelji rekla istinu (neznam kakvu). Ostavila sam sve psiće i uzela samo svoga, istrčala iz kuće i krenula iza da se sakrijem. Dva člana iz moje obitelji (s kojima sam se trebala boriti protiv neprijatelja) krenuli su sa oružjem tražeći mene da me ubiju. U tom trenu moj san postaje drugačiji. Ja promatram san u trećem licu, no isto tako ja bježim i skrivam se sa psićom.
U jednom trenutku promatram san, gledam gdje se nalaze oni koji me traže, vidim ih i ne osjećam apsolutno nikakav strah, dok u drugom trenutku ja stojim sakrivena iza grma sa psićom u naručju, tresemo se od straha, doslovno. Bilo je strašno ali osjećala sam kako mi uistinu vjeruje i ljubav koja je bila prisutna uistinu je bila jaka.
Moje posljednje riječi prije nego sam se probudila bile su: "ako treba umrijeti ču da te zaštitim".
I te posljednje riječi, taj posljednji prizor i ti posljednji osječaji su upravo slika koja mi se stvori kada pomislim na taj san.

Moji čudni snovi #vuk

Bila sam na selu ispred kuće, gledala mnogo pasa kako se igraju. No svi su bili isti. Zlatni retriveri, onako bijeli, onako sretni i zaigrani. U jednom trenu je došao čopor vukova, dotrčala sam u kuću i sakrila sa iza staklenih vrata. Tada je jedan vuk ušao u kuću tražeći mene, osjećala sam to. Bio je crno-bijele boje, na mjestima tako bijel poput snijega, a na mjestima tako crn poput noći. Pokazivao je svoje oštre žute zube i u tom trenu je naišla moja baka koja je stalaja ispred njega no nije ga vidjela, tada sam joj tiho došapnula da me on ne čuje, "bako okreni se". Okrenula se i kada ga je ugledala istrčala je iz kuće, u tom trenu se pojavio i drugi crno bijeli vuk te su zajedno istrčali za mojom bakom. Gledala sam kroz ta staklena vrata i užasavala se prizora kojeg sam gledala, iako u stvarnosti ta vrata nemaju pogled prema vani te je nemoguće iz te perspektive vidjeti što se to tamo događalo.
Ubijali su ih krvoločno, trgali im noge, krv je bila posvuda. A ja sam samo stajala tamo nepomićno i gledala strahotu koja se događala. Kada je taj zlatni retriver onako rastrgan izdahnuo svoj posljednji dah probudila sam se.
No kako i u svakom snu kada se probudiš imaš sliku koja ti se prva pokaže u mislima kada pomislis na taj san. To je slika kada je ušao zamnom u kuću onako crno-bijel sa oštrim krvoločnim zubima gledajući i tražeći mene.

Psi i vukovi

Kody,

Prvo, dugujem ti izvinjenje. Dugo si čekala na odgovor.

Prvi san - rekao bih da si ti odgovorna i poverljiva osoba. Voliš da izbor bude tvoj, bez uticaja drugih. Ovde se radi o realizaciji neke tvoje ideje. Postoji interesantno mišljenje da se u takvom slučaju trebaju prebrojati psići - navodno je to broj dana preostalih do realizacije. Ponavljam, ovo je samo navod, lično nisam imao takvo iskustvo niti znam osobu sa takvim iskustvom.

Drugi san - nevoljko se suočavaš sa problemom koji negativno utiče na tvoj život. Rekao bih da je to stoga što nemaš potpunu kontrolu.

Čuvar snova 

Moderator

Sanjala sam kako idem kroz veliku travu, i pred kraj u Bari vidim ogromnu zmiju koja lezi. Odjednom sam u svojoj kyci i tu je i Moja majka koja je premunula pre 8 god i oko njene kose se provlaci mala sarena zmija. Ja je uzimam da je izbacim i ona me tako ujede u desnu ruku i jako boli da mi ruka utrne kao da je otrov pustila. Budim se i shvatam da lezim na desnoj ruci koja je utrnula od istog polozaja.

Sinoc sam sanjala sam da na cely imam bubuljicu koju cedim i iz nje ide toliko krvi da mi je celo lice bilo od krvi a i kosa cak sva izmazana. Jako jezivo.