Zanimljivi sajtovi Računari

Engleska televizija

Konacno sam pronasla servis za gledanje engleske televizije i zelim to da podelim i sa vama. Mozete da gledate milion serija i filmova, fenomenalnih emisija zabavnog i edukativnog karaktera. Ja sam odusevljena!

http://i.imgur.com/7ivl67Yl.jpg

Ovde je link pa pogledajte sami - Adtelly tv

Kako da postavim tlocrt, kako

Evo kako - www.floorplanner.com. To nije nista novo, nije neka senzacionalna novotarija ali je veoma koristan.

Preporučujem ga jer je jednostavan i, budući da su na našem forumu često potrebni tlocrti i mnogi se muče s tim, ovo će svima odgovarati.

Učlanite se za pola minute i onda možete da crtate kako želite a u svakom trenutku možete tipnuti na "3D" i vaše graditeljsko djelo će se uspraviti i okretati, prosto ćete se diviti sebi jer ste se za par minuta prometnuli u umjetnika.

Meni su kojekakvi programi za crtanje uvijek bili problem, odmah kreće iz 3D i jako sam se mučila, stalno rušila zidove, prelazila na drugi sajt i sve ponovo i uvijek ista priča.

Na ovo sam nabasala slučajno i za nepuna dva sata napravila kompletan tlocrt tačan u centimetar, ubacila namještaj, skinula sve na svoj komp, tamo tipnula na "save" i uvjek se mogu vratiti i promjeniti nesto, dozidati sprat, okrečiti zidove - sve me čeka.

Ovo je najjednostavnije što sam do sada vidjela od takvih programa.

A od ta dva potrošena sata pola sam potrošila na biranje namještaja.

http://i.imgur.com/ZbuQXEAl.png

Wind 

Moderator

Putovanja - Airbnb garantuje sigurnost

Ako ste ljubitelji putovanja a da Vas to puno ne kosta ili zelite da zaradite extra novac, sajt Airbnb Vam moze pomoci.

Sajt Vam i kao gostu i kao Host-u garantuje sigurnost.

http://i.imgur.com/YOelIXQ.jpg

Airbnb

Изработка на видео

Трансформирајте ги своите фотографии, видеа и музика. Можете да додадете текст, да се поиграте со разни ефекти и транзиции преку понудениот програм за изработка на видеа, колажи, слајд шоу кој ни го нуди

Kizoa

http://i.imgur.com/d05ayWll.jpg

Истите понатаму можете да ги споделите со вашите пријатели на нивните e-mail адреси, на facebook профилот, на вашиот you tube канал или блог.

niko650

Moderator