Zanimljivi sajtovi Računari

Fontovi

Za ljubitelje zanimljivih fontova

http://www.simplythebest.net/fonts/

Svet slikarstva

Online muzej-5111 umetnika, 60 000 dela

http://www.artrenewal.org/

j@

Site Admin

Anatomija

je skup preciznih znanja o formi, poziciji, veličini i odnosu različitih struktura u zdravom telu čoveka. Grč. anatomia (rezati, secirati, otvoriti). Najstarija i najbolje upoznata grana anatomije, sistemska anatomija, istražuje pojedinačne organske sisteme, bez obzira na lokacije organa koji mu pripadaju. Upoznavanjem osnovnih sistema unapredjujete sopstvenu zdravstvenu prosvecenost.

Proučite Human Anatomy Onlineljudskog tela. Objašnjenja i grafički prikaz nerava, mišića, skeleta...

Igrom do postera

Bojanke su zabavne, ali i pomazu deci da razviju mnoge vazne vestine kao sto su: koordinacija oka i ruke, prepoznavanje oblika i boja, popunjavanje slika. Bojanke mogu biti dobra osnova za budući uspeh u ucenju, a i dobra zanimacija u ovim hladnim danima, pustite ih neka biraju i uzivaju :)

Sadrzaj cini preko 3000 bojanica i grupisan je tematski, pa pored likova iz crtaca, zivotinja, objekata, prirode, imate i mogucnost odabira sekcije - nauci da crtas.

Ujedno ako zelite da odstampate bojanku – pritisnite desno dugme na misu i odaberite "print picture" ili levim dugmetom misa na oznaku stampaca koja ce se pojaviti u gornjem levom uglu bojanke.

Ovo je najjednostavniji nacin da izrade sami postere za svoju sobu a da se pri tome ponose svojim umecem ;)

http://img229.imageshack.us/img229/6015/dedamrazqc5.jpg

majra 

Site Admin

Malo zabave sa fotografijama

Mozda je vec vidjeno i ne previse originalo, u svakom slucaju zabavno - photofan. Nekada jednostavne i izvesne stvari izmame osmeh na lice. Igrajte se!

http://img134.imageshack.us/img134/5831/pareyd5mf0.jpg

Tekstovi pesama, riznica saveta

Na svastari- hiljade tekstova pesama sa prostora bivse Jugoslavije. Trenutno se u kolekciji nalazi skoro osamnaest ipo hiljada pesama 920 izvodjaca. Ako malo "zagrebete" ispod povrsine, otkricete riznicu saveta, informisati se o najcitanijim knjigama, a u sekciji razno imate obilje linkova ka zanimiljivim i poucnim sadrzajima na netu.

Stari dobri radio

evo jedan link, gde se moze naci jedan dobar radio, koji ja slusam u zadnje vreme

http://img204.imageshack.us/img204/8479/wilerunol2customia3.gif

buntovnik bez razloga

Prijatelj foruma

Kaleidoskop

Kaleidoskop prezentacija je skup slika, boja i linkova raznih tematika. Zamišljen je kao celina koja obuhvata materijal promenljivog karaktera. U okviru njega, na najmanji pokret ogledala, njegov sadržaj se menja po tematici tako da se često dešava da sadržaj menja smisao i iznova ga ponovo stvara. On je podložan promenama ali i zadržava osnovni princip simetričnosti.

Kaleidoskop u sebi sadrži Poeziju - antologiju svetske i domaće poezije, Bajke - bajke sveta iz različitih država i naroda, Fantastiku - kratke priče sa tematikom naučne i epske fantastike, Čarobnjaka iz Oza - knjigu pisca L. Frenk Bauma, Galeba Džonatana Livingstona - knjigu Richarda Bacha, Dobro drvo, Komadić koji nedostaje, Čiji sam ja komadić - slikovnice Shell Silversteina, Olovku koja piše srcem - dečiji biseri.. i živi u nadi da će se njegov sadržaj sve više uvećavati.

Moja preporuka za ovaj krasni sajt. Ovo je jedno, rekla bih, tiho, nježno, mirno mjestašce, gdje svojim čulima možete pustiti na volju, da uživaju, da se naslađuju… da li stihovima domaćih ili stranih autora, da li dječjim biserima ili nečim trećim… manje je važno. Da ćete se vrlo lako opustiti i „ispuniti“ – to je sigurno.

Volim ovakvu vrstu sajtova, kao što je Kaleidoskop, vizuelno nenapadan i jednostavan, sadržajno bogat, uredan i pregledan… A ovaj još odiše i nekom „čistotom“. Milina jedna…

Mikica

Site Admin

Neverovatan prizor iz Burme

Pogledajte, stvarno neverovatno. Koliko sam razumela na fotografiji je kamena stena na obali jezera u Burmi.

Potrebno je da glavu nagnete u levo, a ako ne raspoznajete na kraju je
okrenuta fotografija. Objasnjenje je da ovakav snimak moze da se nacini samo jednog dana u godini.

I da je Photoshop, ovo bi bilo neverovatno?

Evo, nije da se reklamiram, samo hocu da vam pokazem cime se decko od 16 godina zabavlja. Adresa je http://www.15-00.com

e evo pogledajte malo moj sajt

sama samcata sam ga pravila, bez icije pomoci, pa je tako kako je

www.freewebs.com/masha0

Za ljubitelje muzike

Najveci radio portal
:PPP

http://www.radiostanica.com/index.php

j@

Site Admin